• Västra Kompassgatan 11, Ystad
 • 0722-04 56 74
 • info@suntosant.se

Som medicinsk massageterapeut, lymfmassör och OptimumTränare...

…arbetar jag med att utifrån klienters behov och önskemål motivera till friska och hållbara livsstilsförändringar.

Min firma erbjuder privat- och företagskunder olika slags behandlande och friskvårdande massage, postural (hållnings-)analys, behandling och postural träning.

Jag samarbetar med andra friskvårdsföretag och när så önskas kan vi tillsammans skräddarsy upplägg där även kostrådgivning och fysisk träning såsom bland annat yoga eller pilates ingår.

 • Kontakta oss

  • Telefon
   0722-04 56 74
  • E-post
   info@suntosant.se
  • Facebook
   fb.com/suntosant
 • Boka tid

  Klassisk eller behandlande massage för avslappning och lindring av smärta och trötthet i musklerna. En stund för dig själv, i lugn miljö.
  Boka nu
 • Om Sunt & Sant

  Det självklara valet när du vill få hjälp till självhjälp utifrån ett helhetsperspektiv på hälsa och friskvård.
  Läs mer

Sunt & Sant erbjuder

Massage

Klassisk svensk massage eller behandlande massage som ger avslappning och kan lindra smärta och trötthet i musklerna samt förbättra funktioner i rörelseapparaten. Behandlande massage går ett steg längre genom att söka efter och behandla orsakerna till de problem och symtom du upplever i t ex ländrygg, höfter, axlar eller nacke. Med hjälp av olika tester och massagetekniker söker, hittar och behandlar jag orsaker till dina upplevda problem.
Välj mellan 90, 75, 60 eller 45 minuter.
Jag rekommenderar dig som kommer på massage första gången att alltid boka minst 60 minuters behandling eftersom vi behöver gå igenom din situation, dina behov och eventuell sjukdomshistoria.

Käkledsbehandling för dig som vet eller misstänker att du biter ihop käkarna på natten eller gnisslar tänder och vaknar med spända käkar. Kanske har du huvudvärk, värk i nacken och spända axlar.
60 minuter, inkl behandling av nacke och axlar.

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från kroppens olika vävnader. Lymfsystemet är en mycket viktig del av kroppens cirkulationssystem och immunförsvar. Via lymfan försvarar vi oss mot infektioner av olika slag; bakterier, andra skadliga mikroorganismer, även tumörceller. Ett trögt lymfsystem är över tid skadligt för kroppen. Orsaker till trögt lymfsystem är bl a stress/oro, skador (sparkar, slag ex lårkaka), vaccinationsärr, stick efter sprutor och akupunkturnålar, insektsbett, operationsärr, även strålning. Ett bra flöde ger starka smidiga muskler, elastisk bindväv (fascia) och en frisk kropp.
Välj mellan 120, 90, 75, 60 eller 45 minuter.
Jag rekommenderar dig som kommer på lymfmassage första gången att alltid boka minst 90 minuters behandling eftersom vi behöver gå igenom din situation, dina behov, eventuell sjukdomshistoria och att vi ska behandla hela din kropp.

Läs mer om lymfsystemet på lymfsystemet.se och lymfhoppet.se.

Postural terapi – analys, behandling och träning

Många i vår del av världen har tappat sin naturliga hållning och rörelsemönster. Detta ger ofta smärtor. Även skador, operationer, ensidig belastning eller för lite rörelse kan orsaka smärtor t ex värk i huvud, käkar, nacke, axlar, armar, rygg, höfter, knän och fötter. Jag arbetar enligt den unika OptimumMetoden som med en speciell typ av behandling och postural träning återställer kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning rätt. Fokus ligger på grundorsaken till smärtproblemen istället för att bara lindra symtom. Målet är att du på egen hand ska kunna hålla dig besvärsfri, resten av livet.
Du kommer på 3-4 besök under en period av 4-6 månader samt tränar på egen hand, för att uppnå varaktig smärtfrihet och ökad rörlighet.
120 minuter nybesök, 90 minuter återbesök.

Stresshantering

Jag arbetar även med tekniker för att hjälpa klienter minska upplevelser av stress, komma över olika slags fobier, minnen som triggar negativa känslor och fastnade känslor, vilket nästan alltid även ger en avspänning rent fysiskt och därmed har goda hälsoeffekter. Dessa tekniker lägger jag, vid behov, in i övriga behandlingar jag erbjuder. Min ambition är att alltid möta dig som klient utifrån dina förutsättningar och behov.

 

Senaste prisjusteringen gjordes 1 juli 2024. Alla angivna priser är inkl. moms. För aktuella priser, mängdrabatter och lediga behandlingstider se BokaDirektsidan för Sunt & Sant friskvård.

 • När unnade du dig en massage senast?

  Vilket är DITT viktigaste skäl? Att musklerna blir mer smidiga och elastiska, att din blod- och lymfcirkulation och ditt nerv- och hormonsystem påverkas positivt. Att ditt immunförsvar blir starkare. Eller helt enkelt att du vill må bättre.

 • Boka tid