Som medicinsk massageterapeut, lymfmassör och OptimumTränare...

…arbetar jag med att utifrån klientens behov och önskemål motivera friska förändringar hos individer och på arbetsplatser.

Det handlar om att utifrån ett helhetsperspektiv stödja människor till hållbara livsstilsförändringar.

Min firma erbjuder privat- och företagskunder olika slags behandlande och friskvårdande massage, postural (hållnings-)analys, behandling och postural träning.

Jag arbetar och nätverkar med andra friskvårdsföretag och när så önskas kan vi tillsammans skräddarsy upplägg där även kostrådgivning och fysisk träning såsom bland annat yoga eller pilates ingår.

 • Kontakta oss

  • Telefon
   0722-04 56 74
  • E-post
   info@suntosant.se
  • Facebook
   fb.com/suntosant
 • Boka tid

  Klassisk eller behandlande massage för avslappning och lindring av smärta och trötthet i musklerna. En stund för dig själv, i lugn miljö.
  Boka nu
 • Om Sunt & Sant

  Det självklara valet när du vill få hjälp till självhjälp utifrån ett helhetsperspektiv på hälsa och friskvård.
  Läs mer

Sunt & Sant erbjuder

Massage

Klassisk djupgående eller behandlande massage som ger avslappning och kan lindra smärta och trötthet i musklerna samt förbättra funktioner i rörelseapparaten.
90 min 975 kr.
75 min 850 kr.
60 min 750 kr.
45 min 675 kr.
NY KUND 60 min 650 kr, engångsrabatt.

Käkledsbehandling för dig som vet eller misstänker att du biter ihop käkarna på natten eller gnisslar tänder och vaknar med spända käkar. Kanske har du huvudvärk, värk i nacken och spända axlar.
60 min, inkl behandling av nacke och axlar, 750 kr.

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från kroppens olika vävnader. Lymfsystemet är en mycket viktig del av kroppens cirkulationssystem och immunförsvar. Via lymfan försvarar vi oss mot infektioner av olika slag; bakterier, andra skadliga mikroorganismer, även tumörceller. Ett trögt lymfsystem är över tid skadligt för kroppen. Orsaker till trögt lymfsystem är bl a stress/oro, skador (sparkar, slag ex lårkaka), vaccinationsärr, stick efter sprutor och akupunkturnålar, insektsbett, operationsärr, även strålning. Ett bra flöde ger starka smidiga muskler, elastisk bindväv (fascia) och en frisk kropp.
90 min 975 kr.
120 min 1 300 kr.

Taktil massage – en mjuk massage med strukturerade mjuka strykningar för att skapa välbefinnande samt minska oro, stress och smärta. Blodtryck, puls och andningsfrekvens sänks genom att halten av “må bra”-hormonet oxytocin i blodet höjs. Taktil massage kan med fördel också ges vid olika medicinska diagnoser såsom fibromyalgi, diabetes, stroke, demens och cancer.
75 min 850 kr.

Postural terapi – analys, behandling och träning

Många i vår del av världen har tappat sin naturliga hållning och rörelsemönster. Detta ger ofta smärtor. Även skador, operationer, ensidig belastning eller för lite rörelse kan orsaka smärtor t ex värk i huvud, käkar, nacke, axlar, armar, rygg, höfter, knän och fötter. Jag arbetar enligt den unika OptimumMetoden som med en speciell typ av behandling och postural träning återställer kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning rätt. Fokus ligger på grundorsaken till smärtproblemen istället för att bara lindra symtom. Målet är att du på egen hand ska kunna hålla dig besvärsfri, resten av livet.
Du kommer på 3-4 besök under en period av 4-6 månader samt tränar på egen hand, för att uppnå varaktig smärtfrihet och ökad rörlighet.
120 min nybesök 1 500 kr.
90 min återbesök 1 200kr.

Stresshantering

Jag arbetar även med tekniker för att hjälpa klienter komma över olika slags fobier, minnen som triggar negativa känslor och fastnade känslor, vilket nästan alltid även ger en avspänning rent fysiskt och därmed har goda hälsoeffekter. Dessa tekniker lägger jag, vid behov, in i övriga behandlingar jag erbjuder. Min ambition är att alltid möta dig som klient utifrån dina förutsättningar och behov.

(Alla priser gäller från 1 januari 2021 och är inkl. moms. För aktuella erbjudanden och mängdrabatt se min BokaDirektsida.)

 • När unnade du dig en massage senast?

  Vilket är DITT viktigaste skäl? Att musklerna blir mer smidiga och elastiska, att din blod- och lymfcirkulation och ditt
  nerv- och hormonsystem påverkas positivt. Att ditt immunförsvar blir starkare. Eller helt enkelt att du vill må bättre.