Som massageterapeut och friskvårdskonsult...

…arbetar jag med att utifrån klientens behov och önskemål motivera friska förändringar hos individer och på arbetsplatser.

Det handlar om att utifrån ett helhetsperspektiv stödja människor till hållbara livsstilsförändringar.

Min firma erbjuder privat- och företagskunder olika slags behandlande och friskvårdande massage, vägledande samtal/coaching, stresshantering & avslappningstekniker, framför allt mindfulness.

Jag arbetar och nätverkar med andra friskvårdsföretag och när så önskas kan vi tillsammans skräddarsy upplägg där även kostrådgivning och fysisk träning såsom bland annat yoga eller pilates ingår.

 • Kontakta oss

  • Telefon
   0722-04 56 74
  • E-post
   info@suntosant.se
  • Facebook
   fb.com/suntosant
 • Boka tid

  Klassisk eller behandlande massage för avslappning och lindring av smärta och trötthet i musklerna. En stund för dig själv, i lugn miljö.
  Boka nu
 • Om Sunt & Sant

  Det självklara valet när du vill få hjälp till självhjälp utifrån ett helhetsperspektiv på hälsa och friskvård.
  Läs mer

Sunt & Sant erbjuder

Massage

Klassisk djupgående eller behandlande massage som ger avslappning och kan lindra smärta och trötthet i musklerna samt förbättra funktioner i rörelseapparaten.
90 min 900 kr.
60 min 600 kr.
45 min 500 kr.
30 min 400 kr, ges även som sittande.

Käkledsbehandling för dig som vet eller misstänker att du biter ihop käkarna på natten eller gnisslar tänder och vaknar med spända käkar. Kanske har du huvudvärk, värk i nacken och spända axlar.
30 min 400 kr.
60 min, inkl behandling av nacke och axlar, 600 kr.

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från kroppens olika vävnader. Lymfsystemet är en mycket viktig del av kroppens cirkulationssystem och immunförsvar. Via lymfan försvarar vi oss mot infektioner av olika slag; bakterier, andra skadliga mikroorganismer, även tumörceller. Ett trögt lymfsystem är över tid skadligt för kroppen. Orsaker till trögt lymfsystem är bl a stress/oro, skador (sparkar, slag ex lårkaka), vaccinationsärr, stick efter sprutor och akupunkturnålar, insektsbett, operationsärr, även strålning. Ett bra flöde ger starka smidiga muskler, elastisk bindväv (fascia) och en frisk kropp.
90 min 900 kr.

Taktil massage – en mjuk massage med strukturerade mjuka strykningar för att skapa välbefinnande samt minska oro, stress och smärta. Blodtryck, puls och andningsfrekvens sänks genom att halten av “må bra”-hormonet oxytocin i blodet höjs. Taktil massage kan med fördel också ges vid olika medicinska diagnoser såsom fibromyalgi, diabetes, stroke, demens och cancer.
75 min 750 kr.

(Priser inkl. moms.)

Stresshantering

Stresshantering, avslappningstekniker och uppmärksamhetsträning – mindfulness – med goda hälsoeffekter. Offert lämnas för föreläsning/utbildning/praktiska övningar.

Coaching

Coaching för personlig och professionell utveckling.
Coaching är ett verktyg som bidrar till utveckling och resultat. Det handlar enkelt uttryckt om att genom bland annat kraftfulla frågor hjälpa andra att hitta nya lösningar och se nya möjligheter, för att må och fungera bättre.
Första mötet kostnadsfritt.
Offert lämnas.

 • När unnade du dig en massage senast?

  Vilket är DITT viktigaste skäl? Att musklerna blir mer smidiga och elastiska, att din blod- och lymfcirkulation och ditt
  nerv- och hormonsystem påverkas positivt. Att ditt immunförsvar blir starkare. Eller helt enkelt att du vill må bättre.