Som friskvårdskonsult...

…arbetar jag med att utifrån klientens behov och önskemål motivera friska förändringar hos individer och på arbetsplatser via till exempel vägledande samtal, behandlingar, träning och kostrådgivning.

Det handlar om att utifrån ett helhetsperspektiv stödja människor till hållbara livsstilsförändringar.

Min firma erbjuder privat- och företagskunder behandlande och friskvårdande massage, coaching, tjänster för grupputveckling och kommunikation samt stresshantering/avslappningstekniker, framför allt mindfulness.

Jag arbetar och nätverkar med andra friskvårdsföretag och när så önskas kan vi tillsammans skräddarsy upplägg där även kostrådgivning och fysisk träning såsom bland annat yoga eller pilates ingår.

 • Kontakta oss

  • Telefon
   0722-04 56 74
  • E-post
   info@suntosant.se
  • Facebook
   fb.com/suntosant
 • Boka tid

  Klassisk eller behandlande massage för avslappning och lindring av smärta och trötthet i musklerna. En stund för dig själv, i lugn miljö.
  Boka nu
 • Om Sunt & Sant

  Det självklara valet när du vill få hjälp till självhjälp utifrån ett helhetsperspektiv på hälsa och friskvård.
  Läs mer

Sunt & Sant erbjuder

Massage

Klassisk djupgående eller behandlande massage som ger avslappning och kan lindra smärta och trötthet i musklerna samt förbättra funktioner i rörelseapparaten.
90 min 900 kr.
60 min 600 kr.
45 min 500 kr.
30 min 400 kr, ges även som sittande.

Taktil massage – en mjuk massage med strukturerade mjuka strykningar för att skapa välbefinnande samt minska oro, stress och smärta. Blodtryck, puls och andningsfrekvens sänks genom att halten av ”må bra”-hormonet oxytocin i blodet höjs. Taktil massage kan med fördel också ges vid olika medicinska diagnoser såsom fibromyalgi, diabetes, stroke, demens och cancer.
75 min 700 kr.

Käkledsbehandling för dig som vet eller misstänker att du biter ihop käkarna på natten eller gnisslar tänder och vaknar med spända käkar. Kanske har du huvudvärk, värk i nacken och spända axlar.
30 min 400 kr.
60 min, inkl massage av nacke och axlar, 600 kr.

(Priser inkl. moms.)

Coaching

Coaching för personlig och professionell utveckling.
Coaching är ett verktyg som bidrar till utveckling och resultat. Det handlar enkelt uttryckt om att genom bland annat kraftfulla frågor hjälpa andra att hitta nya lösningar och se nya möjligheter, för att må och fungera bättre.
Första mötet kostnadsfritt.
Offert lämnas.

Grupputveckling

Grupputveckling och smartare kommunikation.
Stöd till individens och gruppens utvecklingsprocesser, som bland annat innebär att arbeta med gruppens dynamik, få individerna närvarande i det de gör och att skapa förståelse för vikten av närvaro, mod och acceptans i utvecklingsprocesser. Det handlar också om att förstå viljans kraft och hur man sätter upp realistiska mål för sig själv och sin grupp.
Offert lämnas för konsultation/analys/utbildning/uppföljning.

Kommunikation

Kommunicera mera – och bättre! En god och väl genomtänkt kommunikation gör att du/din verksamhet når dina/era mål lättare.
Offert lämnas för konsultation/analys/utbildning/uppföljning.

Stresshantering

Stresshantering, avslappningstekniker och uppmärksamhetsträning – mindfulness – med goda hälsoeffekter. Offert lämnas för föreläsning/utbildning/praktiska övningar.

 • När unnade du dig en massage senast?

  Vilket är DITT viktigaste skäl? Att musklerna blir mer smidiga och elastiska, att din blod- och lymfcirkulation och ditt
  nerv- och hormonsystem påverkas positivt. Att ditt immunförsvar blir starkare. Eller helt enkelt att du vill må bättre.